• +31652824597
  • info@brandevolve.nl

We verwelkomen: Howling Wolves Productions

We verwelkomen: Howling Wolves Productions

Sinds december 2017 is BrandEvolve begonnen met het publiceren van content en onderhouden van al hun accounts op het social media voor Howling Wolves Productions. BrandEvolve wilt altijd diversiteit hebben in hun klanten, wij discrimineren niet. Dus vinden wij het tof om onze eerste evenementenorganisatie te verwelkomen.

Rokhstavir

Howling Wolves Productions gaat voor het eerst dit jaar een evenement organiseren in Baarn, genaamd Rokhstavir. Rokhstavir is een zo genoemd “reenactment”, wat inhoudt dat de bezoekers van het evenement mee spelen en in stijl van het thema mee doen met het verloop van het evenement. Reenactments kunnen dus in feite over alles gaan, maar meestal wel historisch. Zo zijn al vele 1e en 2e wereldoorlog reenactments geweest. Howling Wolves brengt 2 tijdsperiodes samen, namelijk: De middeleeuwen, romeinse tijdperk. Rokhstavir staat centraal rondom 3 kampen: Romeinen, Vikingen en Kruisridders. Howling Wolves doet er alles aan om het evenement tot een succes te brengen. En wij van BrandEvolve helpen er graag bij.

Howling Wolves Enterprises

HW Productions valt onder Enterprises van Howling Wolves. Naast evenementenorganisatie heeft HW ook een Design kant. Oprichter en uitvoerder Ivar Blaauw heeft net als mij, Boudewijn Jansen, vele passies. Blaauw is opgeleid tot grafisch vormgever en doet dat al te graag en maakte toen der tijd een naam aan zijn producten. Later is hij op het iniatief gekomen om een evenement te willen gaan uitvoeren en wilde daar ook die naam aan koppelen, toen heeft hij 2 afdelingen bedacht en er een algemene boven gezet.

BrandEvolve en Holwing Wolves

Wij van het team van BrandEvolve hopen op een goede samenwerking met Howling Wolves. Op deze pagina kunt in de toekomst meer lezen over onze ontwikkelingen en statistieken.

Hier vind u een overzicht van Howling Wolves of zie hier het overzicht van al onze clienten.

brandevolvenl

Laat je bericht achter