• +31652824597
  • info@brandevolve.nl

PlayerUnknown’s Battlegrounds XBOX NL Community aangesloten bij BrandEvolve

PlayerUnknown’s Battlegrounds XBOX NL Community aangesloten bij BrandEvolve

PlayerUnknown’s Battlegrounds XBOX Netherlands(NL) Community is een fanclub van het gelijknamige spel. Het doel van PUBG XBOX NL is het ontwikkelen van een gezellige en respectvolle club van leden. Onderling kunnen ervaringen van het spel gedeeld worden en online afgesproken worden voor een “potje pubg”. Sinds 7 januari is BrandEvolve begonnen met social media marketing voor de club en heeft in 1 dag al 30 likes gewonnen voor hun.

Snel groeiende game

PlayerUnknown’s Battlegrounds is een korte tijd heel snel gegroeid in de gamelijsten. Wat heel gek gevonden worden door sommige kenners om dat de game in feite nog niet eens af is. De ontwikkelaars werken nu met patches/updates voor de game om de nieuwe ontwikkelingen aan de game toe te voegen. Ruim 3 miljoen spelers kent het spel nu al, daarom heeft mbraam.nl, van MyCreed Network, een initiatief genomen in het opzetten van deze community.

PUBG XBOX NL

Deelnemen aan de community, PlayerUnknown’s Battlegrounds XBOXNL, kan via facebook/Twitter/Instagram en ook Google+. Links kan je vinden hier.

 

BrandEvolve is trots dat wij een Videogame fanclub mogen steunen. En wij hopen dat wij dat nog lang mogen doen. Hier vind u een overzicht van Howling Wolves of zie hier het overzicht van al onze clienten.

brandevolvenl

Laat je bericht achter