• +31652824597
  • info@brandevolve.nl

Designs

Voor al uw content heb je designs nodig voor afbeeldingen of video’s of zelfs nieuwe webpages. Echt goede designers zijn lastig te vinden en vragen snel veel geld voor hun werk. Dat levert een obstakel voor u op. Wie is nou beter? Wat krijg ik voor mijn geld? Wij hebben al tientallen designers geselecteerd en in ons bestand gesloten. Deze mensen zijn voor u bereikbaar.

Als extra op onze “coaching” en “consulting” kan u “BrandEvolve Designs” toevoegen. Hiermee krijgt u toegang tot onze designers en kan u voor een lager tarief designs laten ontwikkelen die u kunnen helpen met promoties.

Deze designers hebben voor ons ook al gewerkt, kijk bijvoorbeeld naar de website waar u nu op zit: De website zelf is ontwikkeld door 1 van onze webdesigners, de afbeeldingen zijn onder anderen ontwikkeld door een graphic designer en onze promovideo is gemaakt door onze animator. En we beschikken over nog meer top designers. Wilt u ook 1 of meerdere van deze materialen op maat gemaakt krijgen voor uw business? Kies dan voor “BrandEvolve Designs”.

Aanmelden hiervoor kan via email: info@brandevolve.nl

Bekijk hier de lijst van onze designers.