• +31652824597
  • info@brandevolve.nl

Dagvoorzitter Kjell Lutz bij BrandEvolve

Dagvoorzitter Kjell Lutz bij BrandEvolve

Sinds vandaag, 9 januari, heeft BrandEvolve dagvoorzitter Kjell Lutz welkom mogen heten in onze netwerk. BrandEvolve zal Twitter en LinkedIn onderhouden voor hem.

Opmaat advies

Kjell Lutz is sinds de zomer begonnen als dagvoorzitter en is nog hard op zoek naar nieuwe clienten en de diensten van BrandEvolve zijn daarom meer dan welkom om te zorgen voor dat nieuwe netwerk. Kjell Lutz was wel opzoek naar een andere methode dan dat wij hebben toegepast bij onze andere clienten. Hij vroeg ons twee profielen bij te houden in plaats 4 tot 5 en de plaatsing frequentie een stuk omlaag te schroeven. En daar zij wij helemaal niet te beroerd om, dus hebben wij hem een opmaat aangeschreven pakket aangeboden.

Ook Kjell Lutz levert zijn klanten een opmaat advies, door van te voren een goed gesprek te houden en aandachtig te luisteren naar de wensen van de klant komt hij met een goed aanbod en presenteert hij zichzelf met professionaliteit.

 

BrandEvolve zal de visie van Kjell met uiterste professionaliteit presenteren op de platformen en hopen op een goede samenwerking. Voor uitgebreid profiel kunt hier verder lezen of bekijk de website van Kjell.

brandevolvenl

Laat je bericht achter