• +31652824597
  • info@brandevolve.nl

3Devent bij BrandEvolve

3Devent bij BrandEvolve

Sinds 2 januari heeft BrandEvolve het lichtontwerp bedrijf 3Devent mogen helpen met socialmedia assistentie. Zoals wij al melden onder het verhaal van Howling Wolves, vinden wij diversiteit fijn. Dus om nu ook een bedrijf te mogen vertegenwoordigen in licht en video ontwerp vinden wij te gek.

Licht en video ontwerp

3Devent heeft een groots bereik aan verschillende ontwerptechnieken. Alles wat u nodig hebt aan podiumdesigns kunnen zij voor u maken. Van de basis van een lichtplan tot een groots showdesign, kan bedacht en gevisualiseerd worden door hun. Het gehele portfolio is te vinden op hun webpage, hosted en ontworpen door BrandEvolve. Op hun website ziet u dan ook diverse animaties en fotos van shows die ontworpen zijn door 3Devent. Ook voor assistentie tijdens de show kan u hun inhuren.

Ervaring en professionaliteit

Al enige jaren bestaat 3Devent, dit is niet een startup bedrijf, wat vele ervaring meebrengt in hun kunnen. En dat laten zij ook zien, zij hebben geleerd van vroegere fouten en hun manieren geslepen. Dat geeft hun nu tegenwoordig een voorsprong. In sommige diensten kan een bedrijf maar beter uitgaan op mensen met ervaring dan iemand die net in het vak stapt. Daarom raden wij iedereen in de evenementen wereld 3Devent aan voor licht en video diensten.

 

Wij hopen op een goede samenwerking met 3Devent en zullen er alles aan doen om hun op een hogere niveau te kunnen brengen.

Hier vind u een overzicht van Howling Wolves of zie hier het overzicht van al onze clienten.

brandevolvenl

Laat je bericht achter